True Bloodfans все още ближат раните си за Суки да не

...
True Bloodfans все още ближат раните си за Суки да не
Коментари Харесай

Любовната история на Ана Пакуин и Стивън Мойър наистина ще стопли кръвта ви

True Bloodfans към момента ближат раните си за Суки да не завършат с Бил (или друго творение на нощта, върколак или върколак).

Но сигурно те намират огромна разтуха във обстоятелството, че Анна Пакуин взе Стивън Мойър при себе си в действителност и от този момент са дружно, като се ожениха през 2010 година и продуцираха в този момент 11-годишния  около метод.

Между другото, децата към този момент са на същата възраст, на която беше майка им, когато завоюва Оскар за най-хубава поддържаща женска роля за „ Пианото “. Но те растат частно, родителите им са споделили неведнъж, че няма да изберат обществен живот за децата си единствено тъй като мама и баща са известни.

Което не значи, че Чарли и Попи не се ориентират в комплект. Двойката обикновено се причислява към Paquin, когато тя е на място, в случай че татко им работи по същото време, но последният план на двойката задържа цялото семейство дружно.

След като научиха, че прекомерно дългото разлъка не е тяхна работа — „ по дяволите, нещата с дълги дистанции НИКОГА не стават по-л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР